Відомий український артист Позитив ( справжнє ім'я Олексій Завгородній) розповів про жахливу втрату під час війни, яку розв'язала росія. У результаті ворожих обстрілів у артиста загинув друг.

Про це Олексій Завгородній зізнався в інтерв'ю на youtubе-каналі "ТОР".

Ексучасник "Время и Стекло" Позитив на час війни живе з мамою під Києвом. Він волонтерить та допомагає захисникам. Репер додав, що одразу після початку війни він вирішив йти у територіальну оборону Києва, однак тут друзі-військові порадили йому не робити поспішних вчинків, адже він повинен тримати свій інформаційний фронт.

Позитив, фото: Instagram
Позитив, фото: Instagram


Олексій розповів і про справжнє потрясіння під час війни росії проти України. Артист зізнався, що через обстріли російських окупантів він втратив друга.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Позитив, фото з instagram
Позитив, фото з instagram

"Як можна любити народ, коли вони бачать, що в мене є своя... що я втратив свого друга. Знаєш, і коли мені хтось щось там пише про те, що у них закривають Instagram або щось інше, ну це покидьки, і нічого в них святого немає. Я усім бажаю самого поганого життя, яке у них зараз починається", - зі сльозами на очах зазначив Олексій Завгородній.

Нагадаємо, друг Зеленського Євген Кошовий показав обстріл Європи, втекти не вийде нікому: "Це як приклад". Актор вчергове закликав НАТО закрити небо над Україною

Раніше Знай писав, жовто-блакитний Олег Скрипка передбачив українцям щасливе майбутнє: "Пагони майбутнього едему".

Також Знай повідомляв, Наталія Могилевська нагадала білорусам, що їх чекає від воїнів ЗСУ, якщо вони сунуться в Україну: "Вас не чекають"