У Польщі 1 квітня відбудеться благодійний концерт українських музикантів, які були вимушені залишити домівки. Крім жінок артисток, виступатимуть чоловіки, які мали б знаходитися в Україні під час воєнного часу.

Монатік, Бабкін, Jerry Heil, Кравець, а також Танкович, Сморигін і Булітко з "Дизель шоу" 1 квітня виступлять на благодійному концерті у Варшаві. Ірина Монатік розмістила афішу, та пояснила, як "випадково" вони потрапили за кордон перед самою війною.

За словами Ірини Монатік, вони з сім'єю ще 21 лютого полетіли в Барселону. І тепер сваряться, бо Діма "вважає своїм обов'язком повернутися в Україну".

Крім Монатика, у решти чоловіків є свої причини залишити Україну. Євген Сморигін - білорус та ще й військово непридатний, так само білоруське громадянство має Танкович.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сергій Бабкін був у Харкові, коли почалася війна. А його дружина поїхала до Німеччини. Проте Сергій багатодітний тато, тому йому можна перетинати кордон.

У коментарях багато засудили артистів, особливо чоловіків, які виявилися у "зручному місці" коли країна воює. Також зазначили, що є патріоти своєї країни, які залишилися та захищають свою землю, а є ті, хто загравав з окупантами з 2014 року.

"А є десь список тих хто "уехали случайно перед войной"?", "Справжній мужик!!! Краще стрибати і задом трясти в Європі чим своє місто і свій будинок захищати", "Чому чесно не написати, що попередили і тому виїхали через військову загрозу з країни? А то ось ці "ой, тут виїхали на кілька днів і таке горе, як несподівано" – смішно читати. Он кілька сотень тисяч мужиків повертаються в Україну, хоча їх щиро несподівано застала там війна, поки вони працювали, хлопці з шоу-бізнесу або волонтерять в Україні, або пішли до тероборони", "Коли кожен робить те що вміє, саме це наближає до перемоги", - написали коментарі.

На скринах коментарі з різною позицією, але чомусь віри у перемогу більше додає Вакарчук, який співає у харківському метро, ніж Монатик – на сцені у Польщі.

Нагадаємо, раніше Руслана відкрила українцям очі на те, що твориться у Маріуполі - правда лякає.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Потап і Настя написали найсильнішу пісню про війну в Україні і довели країну до сліз.

Також "Знай.ua" писав, що Монатік закликав українців створити нову історію.