Катерина Репяхова показала яким росте її синочок та присвятила рядки вірша, у якому коротко описала життя, розділене війною на до та після.

Катерина Репяхова, дружина Віктора Павліка, яка сховалася від війни у затишному місці, показала фото з малюком на фоні багатоповерхівки. Вона написала вірш про те, як розділилося життя на до та після, а для всієї країни воно зупинилось.

"Моє дитя війни… Життя розділилось на до і після. Життя зупинилось… Як пробачити все скоєне? Як пробачити загублені дні, тижні. Поламані долі… Щось я сьогодні не оптиміст", - написала Катерина.

Дівчина тримає сина на руках та милується ним, а на іншому фото - годує його у возику з пляшечки.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В коментарях по-різному сприйняли слова Каті, та підтримали у її песимістичному настрої. Для багатьох людей, які навіть не знаходяться у зоні бойових дій, випробування війною стало надто виснажливим для психіки.

"Так само, сьогоднi морально на днi...", "Таке не пробачають!!! Скоро все стане на свої місця!", "Не пробачати ніколи! Забути чи пробачити це неможливо!", "Ніхто ніколи їм цього не пробачить", "Я теж сьогодні не оптиміст ..а саме головне, це ще не кінець. Пробачити неможливо, але в першу чергу хочу, щоб здохли ті хто продавав України, ці шфричі, бойкі, і всі хто працював на путіна", - написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше Даша Квіткова "повернулася" до нормального життя, поки в Україні війна, а Добринін в теробороні

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кароль показала свого кумира під час війни — не Арестович і навіть не Кім.

Також "Знай.ua" писав, що Слава Дьомін зібрав всі суперечності, якими росія намагається задурити голови.