Відома українська співачка Тіна Кароль поділилася зворушливим відео про Володимира Зеленського та назвала його президентом миру.

Відповідні кадри Тіна Кароль опублікувала на своїй особистій сторінці у соцмережі Instagram, у вівторок, 22 березня.

Знаменита українська співачка поділилася з багатомільйонною аудиторію відео з висловлюваннями Володимира Зеленського. Зокрема, згадали знамениту фразу: "Кожен з нас президент" та його заклики до миру й до перемоги над російськими окупантами.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Кароль зазначила, що про такого президента мріє кожна країна, адже у найкритичніший момент він не покинув свій народ, а став відстоювати його майбутнє.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Скріншот допису Тіни Кароль
Скріншот допису Тіни Кароль

"Володимир Зеленський - президент Миру. Про такого героя мріє кожна Країна! Він не покинув народ, країну та відстоює наші цінності, майбутнє. Україна сьогодні - це єдине полотно, зв’язане хоробрістю вільного народу та мудрістю їх лідера", - зазначила Кароль.

Поп діва також відмітила, що український президент зараз має не аби яку підтримку свого народу та світових лідерів, адже він своїми вчинкам показав, що заслуговує цього.

"Народ України та я підтримуємо Володимира Олександровича. Разом до перемоги, разом на Славу історії! Все буде Україна! Дякуємо Тобі!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, Alyona Alyona запропонувала Лукашенку самому приїхати воювати в Україні за путіна: білорусам краще сидіти вдома

Раніше Знай писав, жовто-блакитний Олег Скрипка передбачив українцям щасливе майбутнє: "Пагони майбутнього едему"

Також Знай повідомляв, Наталія Могилевська нагадала білорусам, що їх чекає від воїнів ЗСУ, якщо вони сунуться в Україну: "Вас не чекають"