Донька актриси, яка страждає на онкологічне захворювання Анастасії Заворотнюк Анна, показала росіянам, як відпочиває у Таїланді, та не поспішає повертатися в росію.

Заворотнюк похизувалася кадрами з сонячного узбережжя, перед росіянами, яким залишається лише подивитися на розкоші, і навіть не мріяти потрапити в цивілізований світ. Наразі користувачі інстаграм зайняті лише тим, що вчаться використовувати VPN, для того, щоб хоч якось підглядати за "остогидлим західним світом".

Цього разу Заворотнюк вирішила добити своїх підписників та показати де вона взмозі відпочити. Два тижні назад, вона жалілася, що застрягла та не може виїхати з Таїланду, де відпочивала.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Навіть не думала, що мені настільки сподобається Тайланд! Просто приголомшливе місце, неймовірний океан, теплий, хвиль майже немає. Потрібно лише правильно вибрати бухту. Ми були поруч із пляжем Най Харн на Пхукеті, тайці шалено привітний народ, а їжа - я фанат тайської їжі, shrimp pad see ew, обов'язково спробуйте", - подразнила Заворотнюк своїх фанатів.

Зрозуміло, що про відпочинок за кордоном росіяни зможуть тільки мріяти.

Переглядаючи стрічку молодої Заворотнюк, ніхто не й не здогадається, що її країна напала на сусідню, складається враження що все цілком нормально, але подекуди трапляються розпачливі вигуки та хвилювання, намагання перелаштуватися у телеграм-пабліках, яке ні до чого не призводить.

Нагадаємо, раніше Даша Квіткова "повернулася" до нормального життя, поки в Україні війна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль показала свого кумира під час війни.

Також "Знай.ua" писав, що на Юлію Чичеріну, яка зрізала український прапор в Енергодарі оголосили "полювання".