Відома українська співачка, екс-виконавиця із гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва піднімає бойовий дух своїх шанувальників позитивними новинами та відеороликами, які вона розміщує в сторіз на своїй сторінці у соцмережі Instagram. Там на неї підписані 5,2 мільйони осіб.

Додамо, що зовсім нещодавно співачка повідомила про своє розставання з чоловіком Володимиром Дантесом, з яким вони одружилися 11 років тому.

Скрін, Instagram Дорофєєва
Скрін, Instagram Дорофєєва

Цього разу у сторіз Дорофеєва повідомила, що підписалася на телеграм-канал «Боже, яке кончене!». Цей канал належить Олексію Дурнєву - відомому українському блогеру, який також має дружні і творчі стосунки із Дантесом.

Дурнєв відкрив Telegram-канал, у якому зібрав реакцію російських Instagram-блогерів на санкції, запроваджені проти рф західними країнами.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Підписалася на канал «Боже, яке кончене!», і одразу трошки легше стало», - підписала скріншот виконавиця.

Зокрема, вона показала скрін відео, на якому росіянин прибиває свій айфон до стіни цвяхом за допомогою каменюки.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва привітала красеня, що "розбив" їй серце відразу ж після Дантеса: "Спасибі...". Дорофєєва привітала з Днем народження українського телеведучого, шоумена Андрія Шабанова.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олексій Дурнєв показав, як напад на Україну зробив росіян ізгоями: бояться зізнатися, що з "великої країни".

Крім того, "Дуже не любить росіян": Володимир Дантес показав, як у Харківській області "зупинили" ракету окупантів.