Співачка і колишня солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська показала, що в Україні є, кому ефективно заспокоїти мирних громадян під час війни з Росією. Про це співачка написала на своїй сторінці в Instagram, де за її життям і творчістю стежать один мільйон читачів.

На відео молодий красень у формі Збройних сил України проникливим голосом обіцяє дівчатам швидку зустріч з їх коханими.

"Дівчата, спокійно! Зараз ваші хлопці вжарять орків, а потім – і вас», - відпускає сумнівний жарт молода людина у відеоролику.

Як виявилося, автор ролика-Артур Тураєв. Хлопець несе службу в спецназі і виглядає, як фотомодель. Він часто публікує фото і відео в соцмережах, де його порівнюють з турецькими акторами серіалів і називають справжнім красенем.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Не одним Арестовичем, так би мовити», - написала з цього приводу Камінська.

«Немає чого й додати... чітко і по дєлу, скоріше б цей жах тільки закінчився», «Український Джейсон Момоа, тільки поліпшена версія», «Я раз 20 ко..., ну переглянула ролик», «Шо за Кхал? закінчуйте війну вже, хлопці, нам терміново потрібні ці чоловіки вдома", - коментують побачене Українки.

Нагадаємо, що зірка зимових Олімпійських ігор опублікувала голий знімок "Playboy", щоб зібрати гроші для України.

Читайте також, що Святослав Вакарчук показав росіянам, як окупанти відбирають життя у дітей.

Крім того, "не захотіли мені вірити": Слава Камінська розповіла, як посварилася з друзями з рф.
Українська співачка пояснила, чому не спілкується з російськими знайомими.