З початку нападу рф на Україну багато зірок висловилися проти війни, проте є й ті, хто досі мовчить. У числі таких уродженка Чернівців відома співачка Ані Лорак. У зв'язку з позицією знаменитості в її рідному місті прибрали її іменну зірку з Алеї зірок. Про це повідомляє Антон Геращенко в telegram.

З моменту вторгнення рф в Україну співачка Ані Лорак змогла опублікувати в instagram лише один пост проти війни з гаслом "Ні війні". Така нейтральна позиція Українки явно не додала їй ні популярності, ні поваги на батьківщині.

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

Ані Лорак народилася в Чернівцях і саме в цьому місті на Алеї зірки була Іменна зірка присвячена їй. На даний момент її прибрали через позицію знаменитості.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Оперний співак Василь Герелло також залишився без зірки. Артист родом з Чернівецької області напередодні виступив в Лужниках на концерті на підтримку війни проти України.

Раніше Знай писав, Олександр Пономарьов пожартував над машинами росіян після жорстких санкцій: їздитимуть тільки на таких. Пророчий жарт засвітився в ефірі одного з російських телеканалів.

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни

Нагадаємо, "випадковий" біженець Монатік виступить в Польщі з благодійним концертом, не всі в захваті:"щури втекли і співають". "Випадково" перед самою війною рвонули відпочивати, тепер влаштовують благодійні концерти.