Відома українська кулінар і суддя шоу "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська разом із колегою Володимиром Ярославським вирішили зібрати кошти для відновлення київської дитячої лікарні «Охматдит» після ворожого обстрілу.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram, де за її життям та творчістю стежать 202 тисячі читачів.

Їхня мета – зібрати мільйон для дітей з «Охматдиту», продаючи книгу рецептів.

Скрін, Instagram Мартинівська
Скрін, Instagram Мартинівська

«Ідея започаткування ініціативи щодо допомоги найбільшій дитячій лікарні у нас з‘явилася в ту секунду, коли ми дізналися про уламки ворожих ракет… В той важкий момент наші думки збіглися: діти потребують допомоги, а ми не можемо залишатися осторонь. Не маємо на це морального права! За 5 днів продажів електронної книги «100 рецептів на кожен день» за будь-яку суму донату клініці ми зібрали 282 тисяч гривень…", - зазначила кулінар.

Популярні новини зараз
Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Скрін, Instagram Мартинівська
Скрін, Instagram Мартинівська

Вона наголосила, що тепер у них нова мета, більш грандіозна, проте цілком досяжна.

"Усі кошти, як і обіцяли, ми надіслали на рахунок «Охматдиту». Вчора ми натрапили на фото мами, що прикрила собою дитинку, аби врятувати її. Зараз вони знаходяться в «Охматдиті». Тому ми ставимо нову ціль — зібрати для дитячої лікарні «Охматдит» 1 мільйон гривень», - розповіла Мартиновська.

Скрін, Instagram Мартинівська
Скрін, Instagram Мартинівська

Нагадаємо, суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська показала мокрі танці до війни: Ектор Хіменес-Браво не приєднався.

Також ми писали, улюбленець українців Віталій Кім зізнався, що росіяни вже відмовилися йти проти воїнів ЗСУ: хочуть жити. Окупанти не хочуть воювати, але не можуть повернутися, адже їм загрожує розстріл.

Нагадаємо, Тарас Тополя з "Антитіл" зарядив українців на перемогу словами Тараса Шевченка:"за вас правда, за вас сила і воля свята".