Чутки та побоювання про те, що президент сусідньої Білорусі лукашенко, введе війська в Україну, щоб послужити диктатору рф путіну, змушують українців закликати дружніх білорусів не йти на війну не погоджуватися зі зброєю в руках переходити кордон з нашою країною.

Цього разу телеведучий Слава Дьомін звернувся до білорусів, не вступати у війну, використовуючи гумор - одну з тієї зброї, якими озброєні всі українці. Він розмістив відео, на якому лукашенко опиняється на місці особливо небезпечного психічно хворого з психологічного трилеру Кена Кізі "Політ над гніздом зозулі".

Поки санітар прикручував залізними оковами ноги пацієнту з головою лукашенка, він безперервно повторював чергову брехню, про "превентивний удар".

Нагадаємо, раніше білоруський правитель лукашенко заявив, що українці випустили по території Білорусі ракету з "Точки У".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"А я зараз вам покажу звідки на беларусь готувався напад. І якщо б за 6 годин ми не завдали превентивний удар по позиціях, чотири позиції, зараз я покажу на картах, вони б атакували наші війська в Білорусі, тому не ми розвязали цю війну".

Смішний вийшов ролик, а Дьомін написав: "Білорусь! Це точно не ваша війна".

В коментарях подякували Дьоміну

"Люблю почуття гумору наших людей", "Не виліковується", "Давно пора б так!!! Скоріше це сталося насправді", "Там йому і місце, розказувати х*йню всяку,кончене", - написали в коментарях.

Нагадаємо, раніше український дизайнер Андре Тан розповів, як не зламати психіку під час війни.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віталій Кім пояснив, чому українці почали так часто чути сирени.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова емоційно звернулася до всього світу через блокаду Маріуполя.