Відомий телеведучий та зірка програми "Говорить Україна" Олексій Суханов народився у росії, однак кілька років тому прийняв рішення переїхати до України. Телеведучий вже встиг отримати громадянство України.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України Олексій Суханов вирішив не тікати за кордон, а чекати перемоги в Києві.
Телеведучий не тільки залишається вдома в українській столиці, а й допомагає в тилу наскільки це можливо, передає телеканал "Україна".

Скрін, Instagram Суханов
Скрін, Instagram Суханов

"Я спробував у тероборону записатися, але вже немає набору. Направив до КМДА запит стати волонтером, але ніхто не відповідає. У мене є заощадження на грошовій карті, допомагаю, але хочеться діяти. Я в руках не тримав автомата, але вийду, буду підривати ворога, кидатися на нього з ножем. Відстоюватимемо Україну до останнього 💪Тому що це країна, в якій я хочу жити і яку вибрав ще 2014 року. Я вибрав її для життя, і хочу, щоб вона була вільною, не путінською, а європейською", — поділився Олексій.

До того ж Олексій Суханов зазначив, що попри складну ситуацію, українцям не можна панікувати та падати духом. У такий складний час, як ніколи потрібно показувати свою єдність, повторюючи собі, що ми хочемо жити вільно та гідно.
Олексій Суханов народився в росії. У 2011 році він почав працювати ведучим на одному відомому телеканалі. З початком військового конфлікту на Сході України Суханов остаточно переїхав до Києва.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще