Відома українська актриса, зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець процитувала Олексія Арестовича і зазначила, що якщо НАТО не закриває небо над Україною, то це зроблять українські відьми і чарівниці. Свої слова знаменитість супроводила яскравим знімком, який опублікувала в instagram.
Олена Кравець згадала останнє зведення від Олексія Арестовича по Чорнобаївці, де окупанти активно втрачають свою техніку. Він заявив, що це місце стало вже проклятим для російських загарбників, адже там ЗСУ розгромили їх техніку щонайменше 7 разів. Востаннє ЗС рф самі допомогли українським захисникам. Вони запустили ракету ППО, вона пішла вгору, а потім перекинулася і впала прямо на скупчення техніки. Арестович зазначив, що в цьому точно допомогли нашим захисникам українські відьми і відунки і закликав їх продовжувати в тому ж дусі.

Олена Кравець. Фото: Instagram
Олена Кравець. Фото: Instagram

Олена Кравець опублікувала кумедний знімок, на якому відьми закривають небо над Україною, адже цього не змогли дочекатися від НАТО. Також вона зазначила

"Навіть Арестович подякував нашим відьмочкам і чарівниць! Я приєднуюся, дівчатка! Захист ваша працює. Обереги в дії!",- написала актриса.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще