Відомий український телеведучий Григорій Решетник, як і багато жителів, скучили за роботою. Цього разу він вирішив присвятити пост своєму минулому життю, до якого планує повернутися.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно він висвітлює всі новини про війну, але, на цей раз відволікся.

"Заздалегідь перепрошую за невійськову тематику поста, але я дуууже скучив за своєю роботою 😔 грандіозними і феєричними проектами, за неймовірними професіоналам, командам, з якими мені довелося і ще доведеться працювати. За вами мої улюблені і шановні глядачі 😍" - йдеться в повідомленні під постом.

Григорій Решетник прекрасно розуміє, що ще не час повертатися до розважального телебачення, і він захоплюється колегами, які щодня працюють в інформаційному просторі. Він побажав їм сил і витримки.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

При цьому, він відчуває, що зовсім скоро ми всі почнемо повертатися до звичного життя, і війна закінчиться з нашою перемогою.

"Але знаєте, я відчуваю всім серцем і вірю, що скоро запанує мир на нашій землі, ми переможемо і повернемося в повноцінний ефір! 🇺 🇦 Ми ж підготували для вас шикарний сезон найромантичнішого шоу 📺 " - підсумував він.

Йдеться про проект "Холостяк", прем'єра сезону якого мала відбутися на початку березня.

Нагадаємо, що Оля Полякова емоційно звернулася до всього світу через блокаду Маріуполя

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець з "Квартал 95" показала, хто може закрити небо над Україною, якщо не НАТО

Також, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках