Відома українська співачка, телеведуча, популярна виконавиця Оля Цибульська показала, який символічний жест зробила на честь місяця протистояння українських захисників армії рф. Кадри зірка опублікувала в соціальній мережі instagram.

24 березня - рівно місяць, як Росія вторглася в Україну і бійці ЗСУ хоробро захищають український народ і свою землю. На честь цього Оля Цибульська вирішила зробити символічний жест, який робили жінки ще за часів Другої світової війни.

Оля Цибульська, фото з Instagram
Оля Цибульська, фото з Instagram

Так, знаменитість нафарбувала губи, колись жінки робили так, щоб залишити собі право на красу і натхнення для чоловіків.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

"Сьогодні місяць війни. Кажуть, у 2 світову жінки фарбували губи помадою, щоб залишити право собі на красу і натхнення для чоловіків, які захищають їх. Я завжди фарбую губи сама. І весь цей час не було ні сил, ні бажання робити це. Сьогодні зробила. Символічно. І щоб цьомнути кожного з вас", - підписала публікацію зірка.

Раніше Знай писав, Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні: "Мені іноді дуже соромно". Співачка показала головні причини, чому покинула Україну. Не могла вчинити інакше.

Також ми писали, "символ, який стане легендою": Надя Дорофєєва показала незламне серце України. Зірка звернулася до всього світу.

Нагадаємо, Володимир Дантес після розставання з Надею Дорофєєвою показав ту, якій належить його серце: "Не перестаю захоплюватися".