Світлана Лобода випустила відео з кадрами руйнування українських міст відколи місяць назад в життя кожного увійшло слово "війна".

Лобода запустила свій телеграм-канал, де розповідає, що хоч і не живе в Україні, але долучається до допомоги біженцям. Також вона нарешті назвала війну війною, адже раніше не наважувалася заявляти це через тісні зв'язки з російською федерацією, адже Лобода доволі тривалий час жила та працювала в країні агресорі.

"Сьогодні рівно місяць, як це страшне слово "війна" увійшло в наше життя, в життя кожного українця. Сьогодні рівно місяць, як російські війська вторглися на територію України.
Тисячі вбитих, ні в чому невинних людей, десятки тисяч поранених. Зруйновані наші рідні міста і життя, загинула жахлива кількість дітей. Це не поганий сон і не сценарій в жанрі антиутопії - це реальність, з якою неможливо змиритися", - зазначила співачка.

Також Лобода зазначила, що українські воїни, та прості люди, кожен, хто грудьми стоїть за Україну кожен день, ціною власних життів, доводить, що Україна не здасться ніколи і її не зломити жодної армії у світі.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Низький уклін нашим воїнам, нашому народу і нашій землі! Мої родичі, тато, бабуся, досі під Києвом у селі. Наш рідний Ірпінь зруйнований. Пишу і сльози неможливо зупинити. Найбільшим фізичним злом є смерть. Найбільшим моральним злом є війна", - заявила співачка.

Нагадаємо, раніше Григорій Решетник побачив близьку перемогу України, щасливий день не за горами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", продюсер "Наше радіо" рф поставив крапку на Гагаріній і Газманові.

Також "Знай.ua" писав, що війна з росією змінила Melovin до невпізнання, втратив частину іміджу.