Україна вже 20 днів героїчно бореться за свої території з російськими окупантами. Після повномасштабного вторгнення рф Україна як ніколи згуртувалася заради спільної перемоги над ворогом.

Навіть якщо російській армії вдається тимчасово окупувати деякі міста, українці одразу дають зрозуміти, що своїх територій вони не віддадуть.

Так, відомий український телеведучий та продюсер Юрій Горбунов показав, як українці у Бердянську вийшли на масовий протест.

Мітинг в Бердянську, скріншот
Мітинг в Бердянську, скріншот

Зокрема, Горбунов показав, як у вівторок, 15 березня українці прошлися вулицями Бердянська, тримаючи у руках державні прапори. Кожен з мітингувальників викрикував: "Бердянськ - це Україна". Окрім цього вони також виконали державний гімн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Мітинг в Бердянську, скріншот
Мітинг в Бердянську, скріншот

Такими масовими протестами бердянці дають зрозуміти окупантам, що відібрати у них місто не вийде. Місцеві жителі зазначають, що виходитимуть на мітинги до тих пір, поки не виженуть російських окупантів з міста.

"Бердянськ - ви прекрасні!! Слава Україні💙💛", - зазначив Юрій Горбунов.

Нагадаємо, Макс Барських відповів Тіматі й Бузовій, які підтримали агресію Путіна: "Хто ви без своїх папіків?".Барських жорстко пройшовся по Тіматі, Бузовій та іншим російським зіркам

Раніше Знай писав, тижнями живуть у бомбосховищі: Оля Полякова показала, через що проходять українські діти через напад росії. Співачка зазначила, що діти вже другий тиждень живуть у бомбосховищі

Також Знай повідомляв, Дмитро Комаров показав, як російські окупанти зруйнували рідний Київ: "В одну мить знищено". Телеведучий показав, як окупанти руйнують столицю України.