Відома українська телеведуча та зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча після повномасштабного вторгнення росії на територію України, розпочала допомагати українцям шукати безвісти зниклих під час війни.

Цього разу Катя Осадча попросила українців знайти рідних 7-річного хлопчика, якого евакуювали з Маріуполя. Під час ворожих обстрілів батьки маленького українця загинули.

"Увага! Діма Хижняков 7 років евакуйований з Маріуполя. Ці історії розривають серце. Батьки Діми загинули, поки всі в пошуках рідних, йому про це не говорять", - зазначила Катерина Осадча.

Скріншот допису Каті Осадчьої
Скріншот допису Каті Осадчьої

Наразі Катя Осадча разом зі своєю командою намагається розшукати рідних маленького маріупольця. Він розповів, що має чимало рідних, тому телеведуча сподівається, що хтось відгукнеться.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Діма каже, що в нього є двоюрідна сестра Христина, брат Максим 8 років, бабуся Маша і прабабусі Ліда і Галя. Якщо ви впізнали хлопчика і знаєте щось про місцеперебування рідних, залишайте коментарі з контактами під постом, або пишіть мені в приватні повідомлення, але залишайте інформацію про це в коментарях. Буду дуже вдячна за репост", - підсумувала Катя Осадча.

Нагадаємо, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про уцілілих у бомбосховищах, що опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться"

Раніше Знай писав, "ви підтримуєте вбивства дітей": Потап відповів Ользі Бузовій після її звинувачення про необгрунтований хейт і хайп на війні

Також Знай повідомляв, Катя Осадча подякувала кожній українці, яка допомагає знайти зниклих під час війни: "Зробимо максимум"