Відома українська співачка Анастасія Приходько розповіла про перший день народження свого сина. Рік тому і уявити собі не могла, що почнеться війна.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка висловлюється на тему війни, а також допомагає людям, які потрапили в складне становище.

Цей пост вона вирішила присвятити родині, а саме - Дню народженню сина, якому виповнився вже рік.

"Ти вже абсолютно самостійний чоловік😍ти знаєш що і коли ти хочеш, вимогливий до жаху, і завжди доб'єшся щоб мама взяла тебе на ручки... Я завагітніла тоді, коли в світі була пандемія, було дуже складно і мені і татові, був великий страх, я плакала ночами і боялася, а що якщо я не впораюся, не вийти, не зможу.... Сина, у мами все виходить хоч ти цього і не знаєш, мама рік берегла тебе від пандемії, а зараз береже тебе від війни, ти такий У мене сильний, стільки вже пережити" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Анастасія Приходько брала його завжди з собою на всі концерти, зйомки, студії, тому до випробувань він вже був підготовлений.

Далі вона зазначила, що влаштує для сина найкращий день народження, який почала планувати за два місяці до війни. Але, життя вносить свої корективи.

"Я люблю тебе Лука 🥰 з днем народження 🥳" - підсумувала артистка.

Нагадаємо, що Даніель Салем розповів, що змушує його вірити в перемогу України

Раніше повідомлялося, що в ЗСУ розповіли, як працює повітряна тривога-чому її краще не ігнорувати

Також, еока в Росії хваляться озброєнням, в США заявили про високу кількість відмов ракет РФ: близько 60% не потрапляють в ціль