Відомий український співак Арсен Мірзоян презентував свою нову пісню "Моя країна", яку він записав у цей непростий час для підтримки народу. Свій трек музикант представив на різних платформах, зокрема її його можна послухати в youtube.

Вже більше місяця в Україні тривають бойові дії через вторгнення Росії. Окупанти бомблять мирні міста, вбиваючи навіть дітей і руйнуючи всю інфраструктуру. У цей час людям як ніколи потрібна підтримка, в тому числі моральна.

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Так, український виконавець Арсен Мірзоян записав нову пісню про Україну та боротьбу українського народу проти окупації рф. Шанувальники дуже тепло зустріли новий трек і подякували артиста за його старання.

"Поки будуть жити такі виконавці, наша Україна буде існувати і процвітати. Музиканти - це надзвичайна сила, що заряджає безліч людей. Відчувається, що ці слова написані прямо від душі. Слухаєш і розумієш, що це про кожного українця. Україна понад усе", "Все, що я відчувала, все, чим горіла моя Душа – в цій пісні. Спасибі, Арсен. Тримавши. Разом і до перемоги!!!!!",- написали в коментарях.

Скрін коментарі
Скрін коментарі

Скрін коментарі
Скрін коментарі

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні: "Мені іноді дуже соромно". Співачка показала головні причини, чому покинула Україну. Не могла вчинити інакше.

Також ми писали, "символ, який стане легендою": Надя Дорофєєва показала незламне серце України. Зірка звернулася до всього світу.

Нагадаємо, Володимир Дантес після розставання з Надею Дорофєєвою показав ту, якій належить його серце: "Не перестаю захоплюватися".