Британська письменниця Джоан Роулінг відповіла Володимиру Путіну на його заяву про так звану культуру скасування, якої, на його думку, вона піддалася. Вона засудила його і заявила, що не йому займатися критикою культури скасування. Про це вона написала в twitter.

Так, Путін заявив, що Джоан Роулінг піддалася культурі скасування і заявив, що нібито це зараз роблять на Заході по відношенню і до російської культури.

Путін. Фото: скрін youtube
Путін. Фото: скрін youtube

"Не так давно скасували і дитячого письменника Джоан Роулінг за те, що вона — автор книг, які розійшлися по світу сотнями мільйонів примірників, — не догодила шанувальникам так званих гендерних свобод. Сьогодні намагаються скасувати цілу тисячолітню країну, наш народ", - заявив Путін.

Письменниця жорстко відповіла президенту рф, заявивши, що критикою краще не займатися тому у кого руки в крові тисяч невинних людей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Критикою західної культури скасування, мабуть, краще не займатися тим, хто в даний час вбиває мирних жителів, садить у в'язницю і отруює своїх критиків", - відповіла Путіну письменниця.

Раніше Знай писав, Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні: "Мені іноді дуже соромно". Співачка показала головні причини, чому покинула Україну. Не могла вчинити інакше.

Також ми писали, "жах і біль": Оля Цибульська зібрала сотні повідомлень українців під час війни, не час забувати про кохання.

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла про перший день народження сина, не так собі уявляла свято: "Плакала ночами і боялася".