Численні фіаско російських військових під час наступу на території України стають приводом для жартів і серед звичайних українців, і серед селебріті. Посміялася над «другою армією у світі» і співачка Slavia.

У сторіс свого Instagram виконавиця опублікувала переозвучу відомого монологу Альдо Рейна (Бред Пітт) із фільму «Безславні виродки» Квентіна Тарантіно. Завдяки автору гумористичних роликів Віктору Самохвалову уривок фільму про Другу світову війну органічно вписався в українське сьогодення.

Сторіс Slavia. Instagram/slavia_official
Сторіс Slavia. Instagram/slavia_official

Згідно з українізованого сюжету «Безславних виродків» військовий командир (Бред Пітт) дає настанови бійцям тероборони, які будуть боронити Київ від військових «другої наймогутнішої армії у світі».

«Вас семеро стає на оборону Києва. Там більше людей не треба. Боронь боже, хтось мені бодай один "Стінгер" потратить на їхній вертоліт. Скільки разів пояснювати: воно падає само по собі? Та сама ситуація з "Джавелінами". Завидів їхній танк –присів, прицілився і чекаєш хвилину. За той час у нього мусить скінчитися солярка або воно просто ся розвалить. Якщо воно, боронь Боже, досі не розвалилося, то ти добре протираєш вочі, бо, швидже за все, то їде наш танк», - говорить командир. Після цього дає настанови щодо ворожого флоту. Тут усі українці знають, що робити, - послати у відомому напрямку.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Саме такими роликами українці показують окупанту, що нас не здолати.

Нагадаємо, що Наталя Могилевська показала свої "Байрактари" і "Джавеліни".

Читайте також, що Анастасія Приходько розповіла про перший день народження сина, не так собі уявляла свято.