Понад місяць триває повномасштабна війна росії і України на нашій території. За цей час більшість мирних громадян чули і бачили вибухи, мільйони втратили свої будинки, близьких людей і навіть життя. У росії, незважаючи на економічні санкції, життя триває. А місцеві зірки воліють не згадувати про війну і вирішують свої життєво важливі питання.

Так, дочка зірки серіалу «Моя прекрасна няня» Анастасії Заворотнюк Анна не може вирішити, чи змінити їй зачіску. Поради вона попросила у своєї 215-тисячної аудиторії в Instagram.

У своїх сторіс актриса попросила підписників поставити їй кілька запитань. Шанувальники поцікавилися ставленням Анни Заворотнюк до блокування Instagram, досвідом панічних атак і роботи з психологом, здоров'ям її мами Анастасії Заворотнюк.

Серед іншого, у зірки запитали, чи не планує вона змінити зачіску та коротко постригти волосся. На це Анна відповіла, що давно думає про це, але досі не впевнена, чи личитиме їй така зачіска. Тому дівчина поцікавилася думкою своїх підписників:

«Такі думки у мене були, і ними я з вами ділилася. От не знаю. Мені здається, що мені добре. Ви як думаєте? Що мені краще? Яка довжина: моя звичайна або каре. Як краще? Я не розумію», - каже Анна Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Анна Заворотнюк. Instagram/anna_zavorotnyuk
Анна Заворотнюк. Instagram/anna_zavorotnyuk

Нагадаємо, що дочка онкохворої Заворотнюк Анна влаштувала відпустку на Таїланді, промовчавши про війну в Україні.

Читайте також, що Шаталін з "Моя прекрасна няня" Сергій Жигунов вдруге кинув дружину і зіграв весілля з новою.