Зірка "Моєї прекрасної няні" Сергій Жигунов одружився на своїй коханій, журналістці Вікторії Ворожбит. Про це повідомляє star_albumm в соцмережі instagram.

59-річний актор Сергій Жигунов на журналістці Вікторії Ворожбит. Одруження відбулося в одному з РАГСів Москви. Актор дуже лаконічно прокоментував свій новий Сімейний стан.

Сергій Жигунов і Віка Ворожбит, скріншот: Instagram
Сергій Жигунов і Віка Ворожбит, скріншот: Instagram

"Привітайте мене, Віка взяла моє прізвище", - написав Жигунов під фото з дружиною.

Варто відзначити, що це не перший шлюб для актора. До цього він був двічі дружинам на вірі Новікової. У Жигунова є з нею спільна дочка Марія. Після першого розлучення Сергій Жигунов перебував у недовгих стосунках із зіркою серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасією Заворотнюк. Однак пара була разом всього два роки. Після роману актор знову повернувся до своєї дружини, але восени минулого року вони знову розлучилися.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше Знай писав, Катя Осадча розповіла, як дізнатися інформацію про вцілілих в бомбосховищах, які опинилися в гарячих точках: "Нехай всі знайдуться". Катя Осадча попросила українців ретельніше переглядати оприлюднені списки.

Також ми писали, Аліна Гросу показала, як змінила її життя війна: замість мікрофона тепер ополоник і каструля. Співачка приєдналася до волонтерів і допомагає українцям у цей складний час.

Нагадаємо, Джамала стала музичним послом в Європі: продовжує збирати гроші для ЗСУ на головних сценах світу. Артистка стала музичним послом України у світі. Продовжить збирати по Європі гроші для української армії.