У популярній мережі ТikТok з'явилося кумедне відео, де згадали українського телеведучого й зірку програми "Світ навиворіт" Дмитра Комарова під час однієї з його подорожей. Тоді він загадував бажання, яке стосувалося України.

Цим відео поділилася користувачка під ніком "svitla96".

На кадрах можна побачити, як Дмитро Комаров під час знімання програми "Світ навиворіт" загадує бажання. Він захотів, аби Україна стала найпопулярнішою країною серед туристів у всій Європі. Однак на думку користувачів мережі, щось пішло не за планом, адже таких "туристів" Україна точно не чекала.

Бажання Дмитра Комарова, скріншот
Бажання Дмитра Комарова, скріншот

У відео після бажання Комарова показали кадри цих так званих "туристів". Це виявилися колони російської техніки та військові армії РФ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот
Скріншот

Скріншот
Скріншот

Тому користувачі просять Дмитра Комарова тепер повернутися і загадати інше бажання для України. Тепер це бажання має стосуватися миру для нашої країни на якнайшвидшої перемоги українського народу.

"Діма, поїдь назад і перезагадай", - зазначили у відео.

@svitla96

♬ оригінальний звук - Світлана Гушовата

Нагадаємо, Анастасія Приходько розповіла про перший день народження сина, не так собі уявляла свято: "Плакала ночами і боялася". Артистка розповіла, як проходить перший день народження її сина.

Раніше Знай писав, дружина Володимира Остапчука показала, що допомагає їй рухатися далі під час війни: "Плачу...". Дружина шоумена закликала шанувальників не втрачати надії

Також Знай писав, Сергій Притула показав новітні дрони для воїнів ЗСУ: "Спустошує гаманці". Телеведучий розповів, що ЗСУ потребують підтримки і українці можуть її дати