У соціальній мережі повідомили про те, що триразовий чемпіон України зі стриптизу і актор Олексій Суровцев допомагає кинутим тваринам в Ірпені.

Відповідний пост розмістили в акаунті "Зоряний шлях" в Instagram.

"Актор Олексій Суровцев рятує з Ірпеня покинутих тварин @surovtsev.alexei визволяє котиків, яких покинули господарі. Зазвичай тварин передає або власникам, або їхнім знайомим, які потім відправляють їх в інші міста чи навіть країни. «Так, небезпечно! Так, тяжко! Так, страшно! Але коли бачиш ці перелякані віддані очі, то розумієш, що це не дарма», – каже Олексій", - повідомляється в соціальній мережі.

Варто відзначити, що українські фоловери не змогли залишити цей пост без уваги. Люди не стали мовчати і почали коментувати цю несподівану новину.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Олексій Суровцев, фото: Instagram
Олексій Суровцев, фото: Instagram

"Він Герой!!! Завжди любила тварин більше ніж людей! Все зло на землі від людей!!!", "Хіба таких людей можна назвати людьми,як можна залишити тварини, як можна думати тільки про себе.Спасибі вам величезне,найдобріший душі людина хочеться, щоб таких людей в нашій країні було більше", "ви дуже добра людина. І ваші добрі вчинки вам зарахуються", "в сенсі? А потім двері залишаються відкритими для мородерсва???? Що він творить?????", "Поважаю вас Олексію бережіть собі", "спасибі вам велике, що робите такі вчинки, більше таких людей як Ви, низький вам уклін", "Хіба Олексій не в теробороні?", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra
Коментарі на пост "Зоряний шлях" в Instagra

Нагадаємо, що Оля Полякова висміяла Російський окупантів.