Російський співак Леонід Агутін на концерті в Москві висловився з приводу війни рф проти України і закликав до припинення бойових дій. Ролик з виступу опублікували в facebook.

Російський співак Леонід Агутін на концерті в Москві сказав кілька слів про війну в Україні і закликав скоріше припинити бойові дії, щоб не страждали мирні люди.

Леонід Агутін, фото: Instagram
Леонід Агутін, фото: Instagram

"На все, що відбувається зараз ми зможемо адекватно подивитися лише через якийсь час, який розставить все по своїх місцях. А зараз нам дуже хочеться, щоб швидше закінчилися військові дії і настав мир, щоб не страждали мирні люди. А ми будемо робити те що можемо, що вміємо, що повинні", - сказав Леонід Агутін.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зал зустрів словами музиканта гучними оплесками. Враховуючи, то як часто в Росії затримують хоча б за незначне висловлювання проти війни, вчинок артиста заслуговує на повагу.

Раніше Знай писав, Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні: "Мені іноді дуже соромно". Співачка показала головні причини, чому покинула Україну. Не могла вчинити інакше.

Також ми писали, "тарганячі війська": Оля Полякова пожартувала над окупантами і розповіла, яку армію Україна відправить до Москви. Зірка оцінила жарт про військовий потенціал тварин в Україні.

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк Анна зізналася, як почувається її мама: "Вона з усім впорається". Анна Заворотнюк запевнила, що її мама з усім впорається.