Учасник романтичного реаліті шоу "Холостячка" Олексій Тригубенко показав на своїй сторінці в instagram, як в цей непростий час допомагає українським захисникам, які знаходяться на передовій.

Багато українців, в тому числі зірки, у зв'язку з російським вторгненням пішли у волонтери і всіма силами допомагають ЗСУ і простим людям, постраждалим через бойові дії.

Олексій Тригубенко, фото: Instagram
Олексій Тригубенко, фото: Instagram

Так, Олексій Тригубенко також не стоїть осторонь і забезпечує українським захисникам потужний тил. Він показав, що завдяки старанням українців для бійців ЗСУ та тероборони вдалося закупити необхідне обладнання.

"Партія тепловізорів зі Словаччини прибула до нас на склад і вже розподіляється між частинами на передовій! Кожен з них допоможе нашим хлопцям з ЗСУ і ТРО краще бачити в темряві і знищувати ворога!",- написав він.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олексій Тригубенко зазначив, що кожен українець може приєднатися і допомогти захисникам.

"Кожна гривня важлива! Навіть якщо у вас немає можливості допомогти фінансово, робіть репост, щоб більше людей дізналися про збір! Разом ми сила! Слава Україні!",- написав він.

Раніше Знай писав, дружина Володимира Остапчука показала, що допомагає їй рухатися далі під час війни: "Плачу...".

Також ми писали, поки українці гинуть під кулями, дочка онкохворої Заворотнюк Анна переживає через свою зачіску: "Довгі або каре?".

Нагадаємо, Надя Дорофєєва захопилася героїзмом українського генерала, який вирішив здатися в полон: всьому виною дітки з Маріуполя.