В Україні вже більше місяця триває війна, яку розпочала Росія. У той час як деякі зірки покинули країну, інші залишилися і підтримують українських захисників і народ. Так, з концертами на передову вирушили багато українських знаменитостей.

В Україні, незважаючи на бойові дії залишилися багато зірок, але в той же час поки деякі в сторіс створюють видимість, що вони на батьківщині і разом з народом, інші діють і не боячись за власне життя підтримують українських захисників.

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч

Так, в числі таких Злата Огнєвіч, Олег Скрипка, зірки студії "Квартал 95" Євген Кошовий і Олександр Пікалов, а також відомий гурт "Без обмежень". Всі вони побували на передовій, підтримали хлопців і зіграли концерт для підтримки бойового духу.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше Знай писав, Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні: "Мені іноді дуже соромно". Співачка показала головні причини, чому покинула Україну. Не могла вчинити інакше.

Також ми писали, Андрій Хливнюк з гурту "Бумбокс" потрапив під мінометний вогонь і звернувся до росіян: "Ось з якими нацистами ви воюєте". Артист під час мінометного обстрілу отримав поранення.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" показала "останній оплот" розсудливості в росії: "Не всіх зомбували".