Український співак Макс Барських поділився фейковою новиною, яку запустили про нього ображені росіяни. Раніше співак неодноразово критикував брехливі заяви, які озвучували на каналах пропагандистського телебачення.

Крім того, співак зайняв однозначну позицію, заявивши, що не збирається виступати в країні-агресорі і скасувавши всі свої концерти в Росії. Він також перерахував всі гроші за розкуплені квитки на потреби Збройних сил України.

Фото зі сторінки Макса Барських
Фото зі сторінки Макса Барських

Барських неодноразово критикував вітчизняних і російських зірок шоу-бізнесу, так чи інакше підтримали агресію кремля проти мирних жителів України.

Цього разу путінські пропагандисти не придумали нічого кращого, ніж запустити липову новину про те, що Максим Барських нібито готовий виступити в Росії, але тільки якщо йому заплатять в доларах.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Скрін, Instagram Барських
Скрін, Instagram Барських

"Облаяв росіян Макс Барських готовий прилетіти в рф за доларовий гонорар», - стверджують автори «новини».

"Вже не знають, що придумати, дибіли. По-перше, до вас нічого не літає, а по-друге, у вас немає доларів! Хоч би подумали, перш ніж фігню писати! Russia, goodbue!",- відповів на це співак.

Нагадаємо, раніше Макс Барських показав світу справжнє, жадібне і злісне обличчя Росії: "Запобігти кінець світу".

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Олександр Пономарьов висміяв" зомбованих " росіян і попередив про неминуче.

Також " Знай.ІА " писав, що Слава Камінська показала причини, чому не могла залишатися далі в Україні.