Російська блогерка Настя Івлєєва, яка стала відомою після участі в програмі "Орел і Решка", продовжує всіляко ігнорувати війну в Україні.

Вона не тільки ніяк не прокоментувала те, що відбувається, але і пораділа відсутності реклами в соціальній мережі Instagram: тепер вона має намір займатися «творчістю і відосиками».

"Хлопці, привіт! У всій цій сучасній повістці я люто пішла рятуватися в добрій ностальгії, перерила всі свої архіви і ось натрапила на видосик столітньої давності, де я в ідеальному своїй вазі і з довгим волоссям ахахаха і ось що хочу вам сказати: перше, я дуже скучила!», - розповідає блогерша.

Вона також зібралася радувати своїх шанувальників позитивними відосиками.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Друге, я хочу повертати по тихій викладку свіжого, позитивного і розважального контенту і тому, з четверга стартують відосики! Третє, так як тепер тут не можна займатися рекламною діяльністю, інстик знову буде наповнений творчістю заради творчості, і це прекрасно! З новими силами і потужною порцією натхнення будемо створювати контент для вас!", - пообіцяла вона.

Івлєєва, Instagram
Івлєєва, Instagram

На відео вона розповідає, про що мріє найбільше.

"Я мрію про магазини зі шмотками, прибульців і Роман Третьяков - в цілому, половина з цього актуальна і зараз. Ну і Бузениш - актуальна назавжди! Оля, спасибі за дитинство! коротше, Настюшка Небезпека повертається!", - додала вона.

"Я ось теж думала: радіти або засмучуватися відсутності реклами, з одного боку, без реклами важко, з іншого боку - буде перемагати якісний контент», - пишуть їй в коментарях.

Нагадаємо, раніше російські військові обстріляли будинок Ігоря Кондратюка під Києвом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Івлєєва з "Орла і Решки" наплювала на українців, постраждалих від війни, заради себе: "не можу всім догодити".

Також "Знай.ua" писав, що Христина Решетник показала наслідки обстрілів у Києві, моментами опускаються руки.