Дівчата з України та Білорусі зібрали 5,4 млн грн на армію, відправляючи фотографії з "нюдсами".

Українки вирішили організуватися, та допомогти армії, заохочуючи своїх підписників донатити в ЗСУ, а скріни квитанцій висилати їм, щоб натомість отримати спокусливі оголені фото. Про це стало відомо від однієї з засновниць руху в Twitter.

На початку березня дівчата вигадали, як можуть допомогти армії України:

"Відправляєте гроші на ЗСУ, або ще якійсь благодійній організації, мені відправляєте чек, а я відправляю вам такі фото", - запропонували вони своїм підписникам.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За 20 днів діяльності засновницям так званого "Теронліфансу" вдалося зібрати понад 4,8 мільйона гривень. Теронліфанс - від слів "тероборона" та Onlyfans – назва платформи для художників, що дозволяє розповсюджувати контент, зокрема, еротичний, за платною підпискою.

Також дівчата повідомили, що у акції є кінцевий термін:

"Акція діє до смерті путіна, а потім перестане існувати. Звіт про квитанції будемо публікувати щодня опівночі. Як ми переможемо, то повертаємось додому та допомогаємо відбудовувати країну, підтримувати її економічно працюючи на неї. Благодійних фондів буде вдосталь і без", - заявили дівчата.

Отже, доєднатися до акції можна надіславши кошти на спецрахунок ЗСУ на Нацбанку або якийсь зі спеціалізованих фондів, до прикладу - відомого "Повернись живим".

Потім зробити скриншот транзакції. Та вислати його одній з учасниць руху. Дівчата поділилися, що спочатку їх було троє, але тепер близько тридцяти.

"Зараз нас вже понад 30, серед яких також є й хлопці, близько 6 юнаків, моделі та просто дівчата, що жадають допомогати", - розповідає одна з засновниць.

За скріни квитанцій про перерахунок ЗСУ дівчата надсилають фото та відео 18+.

Нагадаємо, раніше Клопотенко з "МастерШеф" розповів, як продовжити термін придатності продуктів без холодильника.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Булітко з "Дизель Шоу" опублікувала відео, на якому український воїн в окопі розважається тим, що грає на сопілці.

Також "Знай.ua" писав, що Макс Барських поділився вигадкою ображених росіян/