Володимир Зеленський відповів росЗМІ на питання про переговори, ситуацію в Маріуполі і мову в Україні: "Перестаньте гратися"

Президент України відповів на запитання представників російських ЗМІ з YouTube-каналу "Зигар", телеканалу "Дождь", порталу "Медуза" і видань "Коммерсантъ" і "Новая Газета". Варто відзначити, що в рф, зрозуміло, це інтерв'ю не покажуть. Роскомнагляд вимагає від росЗМІ не публікувати інтерв'ю Зеленського. Також щодо ЗМІ, які взяли інтерв'ю, розпочато перевірку.

Володимир Зеленський, фото Знай.uа
Володимир Зеленський, фото Знай.uа

Будинок Олександра Усика окупували орки рф, дружина Катя пообіцяла помститися: "недовго вам залишилося"

У будинок боксера Олександра Усика в Ворзелі під Києвом зайшли російські війська і окупували його. Про це в Instagram повідомила дружина чемпіона світу Катерина Усик. Катерина написала, що отримала повідомлення від своїх сусідів, що їх будинок окупували.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Олександр Усик і його дружина Катерина
Олександр Усик і його дружина Катерина

Басков, Гагаріна, Лепс, Поплавська і навіть Лариса Доліна: у Мінкульті вирішили не пускати посібників Путіна в Україну

26 березня, Мінкульт оприлюднив нові списки, які стосуватимуться артистів, які в Україні були досить популярними. Також санкції введені на власників супутникового телеканалу "Союз", який транслюється на супутниках" Eutelsat W-4 "і" Ямал-201", а також власників ТОВ"8 канал".

Скрін, Instagram Доліна
Скрін, Instagram Доліна

У Путіна помітили нові проблеми зі здоров'ям: такі ж були у Гітлера перед поразкою

Поки вся Україна бажає довгої і болісної смерті російському президенту-диктатору Володимиру Путіну, у того, схоже, дійсно почалися проблеми зі здоров'ям. Про це свідчить його стан на останньому відеозверненні з нагоди Дня Нацгвардії рф, опублікованому в Інтернеті.

Владімір Путін. Фото: Youtube
Владімір Путін. Фото: Youtube

"Ворожа куля влучила": Даніель Салем потрапив під обстріл окупантів

Стало відомо, що популярний український телеведучий Даніель Салем майже з самого початку війни відправився в тероборону. На даний момент є кадри, які показують, що в нього стріляли окупанти. Відповідний пост оприлюднили на сторінці "Зірковий шлях".

Даніель Салем. Фото: скріншот Youtube-відео
Даніель Салем. Фото: скріншот Youtube-відео