Популярна українська співачка, переможниця «Євробачення» Руслана Лижичко відкрила правду про те, як і де російська пропаганда шукає «українських нацистів». Відповідне повідомлення вона розмістила на своїй сторінці в Instagram, де за нею стежать майже 38 тисяч осіб.

«Російська пропаганда у своїх "найкращих" традиціях. Пошук "нацистів” там, де їх нема, у той час, коли справжні націонал-рашисти тільки те й роблять, що наслідуючи геббельсівську пропаганду і переймаючи всі прийоми смердючої суміші гітлерівської та сталінської ідеологій, знищують мирне населення (дітей, жінок, старших людей), знищують міста… У цей же самий час вони намагаються видавати брехню за правду, фейки за факти, бажане за дійсне… Їм навкруги ввижається SS, гестапо, нацизм і т.д. Але навіть не в стані приховати, що вони самі є фактичними, що називається, спадкоємцями і виконавцями традицій фашизму, нацизму і всього, що пов’язано з геноцидом, зі злочинами проти людей і людяності», - вказує на очевидні паралелі співачка.

Вона додала, що нещодавно російські пропагандисти звинуватили її в тому, що вона виконувала гімн України із «гітлерівським» шевроном СС «Галичина».

«Але… той шеврон, який я тримаю в руці – це шеврон із зображанням Руського Лева.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Прохання не плутати ні з рашизмом, ні будь-чим іншим, пов’язаним з покаліченою психопатом-недоцарем росією. Недоросія недопутіна не має жодного стосунку до слова «Русь» та «руський». Для тих, хто нічого в тому не розуміє і намагається повторювати дурниці та «пропагандонські» наративи, пояснюю: цей шеврон є шевроном 103 окремої бригади територіальної оборони. Зображення на ньому повторює герб Руського королівства, герб Руського воєводства й герб Західно-Української Народної Республіки і не має ніякого відношення ні до СС, ні до Гестапо, ні до Гітлера, ні до Геббельса, в діях яких «черпає» своє параноїдальне натхнення кремлівський ліліпут духа та кат свободи», - наголошує Руслана.

Руслана, фото: Instagram
Руслана, фото: Instagram

Також вона додала, що це зображення Лева як регіонального герба Львівської Землі відоме з XV століття і на даний момент є сучасним гербом Львова.

Раніше Знай писав, Руслана відкрила українцям очі на те, що твориться у Маріуполі - правда лякає: "Трупи ніхто не прибирає".

Також ми писали, переможниця Євробачення Руслана попередила світ, що путін не задовольниться Україною і піде далі: "Чому НАТО сцить?"

Нагадаємо, Тіна Кароль звернулася до росіян із закликом знести Путіна: "Не бійтеся, вас більше". Співачка Тіна Кароль звернулася до росіян після того, як їй довелося виїхати з рідного дому.