Чоловік відомої української балерини Катерини Кухар, Олександр Стоянов розповів, чому так важливо постійно говорити про події в Україні. Зокрема, йдеться про міжнародну арену.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є.

"Кожен вихід на сцену це можливість ще раз розповісти про пекельну війну в Україні. Тому сьогодні ми Танцюємо в @balletoperadeparis благодійну виставу "Кармен-сюїта", кошти якої будуть перераховані в Alliance Urgences Ukraine. Це можливість передати всім, хто в залі — наш біль. Біль кожного українця" - йдеться в повідомленні під постом.

У день найстарішого театрального мистецтва всі повинні говорити від імені всієї України у Франції, як зазначив Олександр Стоянов. Він вірить, що мистецтво радіє.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Коли бачу, як наш народ навіть у бомбосховищі проводить літературні читання, концерти, стендап-сцени і грає симфонічну музику. Перемога за нами! 🇺 🇦 Весь світ з нами! Слава Україні!" - йдеться в повідомленні під постом.

сьогодні наші театри перебудувалися і стали волонтерськими штабами або бомбосховищами. Або з'являються в метро, коли небайдужі влаштовують вистави для переховуються від ракет людей" - говорить про сьогоднішні реалії Катерина Кухар.

Як відомо, зараз Олександр Стоянов і Катерина Кухар знаходяться у Франції, де проводять благодійні концерти. По всій видимості, діти разом з ними, в повній безпеці.

Нагадаємо, що Віталій Кім з'явився не один у власному кабінеті: за таке фото Українки віддали б багато

Раніше повідомлялося, що в Польщі заявили про права на Калінінград: понад 70 років в окупації Росії

Також, Вілл Сміт побився в прямому ефірі "Оскара", і отримав свою першу статуетку: не потерпить знущань над дружиною