Прима-балерина Національного академічного театру опери та балету Катерина Кухар подякувала Паризькій консерваторії, яка надає можливість українським учням займатися танцями, поки в рідній країні така можливість відсутня.

Катерина Кухар зазначила, що українські діти, які були змушені покинути Україну через вторгнення рф продовжують займатися улюбленою справою - танцями. У цьому їм допомагає Паризька консерваторія. Прима-балерина Національного академічного театру опери висловила впевненість, що незабаром всі зможуть повернутися в Україну і зробити балетну школу ще сильнішою.

Катерина Кухар. Фото: Instagram.
Катерина Кухар. Фото: Instagram.
Катерина Кухар. Фото: Instagram.

"Адміністрація коледжу #ksbc щодня допомагає знайти можливість нашим учням, студентам, викладачам та їх сім'ям, тимчасово займатися улюбленою справою в кращих школах міжнародного рівня. Дякуємо нашим друзям з Паризької консерваторії @conservatoire_de_paris за можливість учням і студентам #ksbc займатися уроками класичного танцю і завершувати свою техніку, особливо директору Седріку Андреуксу @Cedric.andrieux.
Після нашої перемоги ми повернемося до занять на рідній і вільній землі з новими силами і зробимо нашу балетну школу більш потужною!",- написала Катерина Кухар.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше Знай писав, Олена Кравець з "Квартал 95" показала, хто може закрити небо над Україною, якщо не НАТО: "Захист працює"