Відома українська співачка Тоня Матвієнко вирішила повеселити українців у складний для всіх час. Згадала пісню, яка стала справжнім символом перемоги.

Нові stories з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно там можна побачити актуальні новини про війну в Україні, а також допомогу для волонтерів і звичайних громадян.

Тоня Матвієнко, скріншот з відео
Тоня Матвієнко, скріншот з відео

Цього разу Тоня Матвієнко вирішила повеселити громадян, і опублікувала мем з популярною зараз піснею. Трохи його в тому, що коли ти намагаєшся заснути, у тебе активно відбувається розумовий процес, і всякі думки починають лізти в голову.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У випадку Тоні Матвієнко це пісня: "Ой, у лузі червона калина", яка за останній місяць стала вкрай популярна. Під неї знімають різні ролики в соціальну мережу, а також просто співають на мирних акціях українці.

Як відомо, написана вона була ще в 1914 році, і вважається українською народною авторського Походження. Виконувалася також вона і в підрозділах УПА.

Текст пісні, фото: скріншот
Текст пісні, фото: скріншот

Популярною зараз вона стала після того, як лідер колективу "Бумбокс" виконав її в самому центрі Києва. Андрій Хливнюк зараз обороняє Україну в лавах тероборони, і при цьому не забуває про своїх шанувальників.

Саме з його голосом зараз величезна кількість роликів в соціальній мережі TikTok.

Нагадаємо, що чемпіон світу з кікбоксингу Максим Кагал загинув, обороняючи Маріуполь

Раніше повідомлялося, що 33 доба українського опору: ворог продовжує терпіти невдачі і втрачати ресурси-перемога не за горами

Також, сміливі дівчата з Теронліфанса зібрали для ЗСУ понад 5 млн гривень.