Зірка "Євробачення" співачка Марія Яремчук поділилася цікавими розповідями у своїй сторіз, розміщеній в соціальній мережі Instgaram, де у неї майже 51 тисяча підписників.

Зокрема, вона розмістила відеоролик за участю одіозного лідера ЛДПР Володимира Жириновського, який взявся критикувати виступ української виконавиці на сцені Євробачення.

«Яремчук – она недостойна первого места. Они мобилизируют все, что можно, лишь бы добиться первого места для Украины. Обязательно Яремчук победит, но на зло нам: видите, а побеждает Украина», - обурюється озлоблений Жириновський в ефірі якогось чергового російського ток-шоу.

Скрін, Instagram Яремчук
Скрін, Instagram Яремчук

«А з рота цього ходячого мерця таки вийшла одна розумна фраза», - з гумором зазначає Яремчук, роблячи акцент саме на останній фразі скандального російського політика, відомого своєю українофобською позицією. Звістно, думка російського скандального політика нікого не обходить.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, Instagram Яремчук
Скрін, Instagram Яремчук

Нагадаємо, зірка "Євробачення" Марія Яремчук ледь стримала лайку, кажучи про Ані Лорак: "Це не конкурс краси, це війна". Співачка розповіла, що зробить першим ділом після перемоги і що зробила б з путіним.

Також ми писали, Володимир Дантес написав пісню про найжахливіший день у житті українців: "На поріг увійшов тупий емігрант". Артист розповів, чому ми не були і ніколи вже не будемо одним народом з росіянами.

Нагадаємо, Анатолія Анатоліча звинуватили в тому, що він втік з України в такий важкий момент: "Сховався за спідницю і дітей".