Христина Гірник - дружина відомого українського телеведучого Володимира Остапчука, яка до війни відпочивала разом з чоловіком на Мальдівах.

Зараз вона поділилася з шанувальниками дитячими фотографіями, щоб згадати про щасливі минулі миті. Христина заявила, що на деяких зі знімків їй десь три рочки, а на якихось навіть сім.

Вова Остапчук і Христина Горняк, скріншот з відео
Вова Остапчук і Христина Горняк, скріншот з відео

Згодом дівчина навіть згадала дивовижну історію, яка демонструє її з боку дуже сміливої Українки.

"У мене було абсолютно щасливе дитинство, від якого багато теплих спогадів! Посміхаюся, дивлюся на фото, так я була абсолютною блондинкою! Фото з бабусею - спогад як їздили на автобусі в Іспанію на море, через Париж до Ейфелевої вежі, там наш автобус обікрали, а я побачила, як злодій виходить з автобуса, схопила за ногу і повисла на ньому, і він не встиг бігти, викинув все, що вкрав (була така смілива), а зараз бабусі вже 82 роки...", - пише Христина d публікації.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Остапчук та Христина, фото: Instagram
Володимир Остапчук та Христина, фото: Instagram

А ще на знімку є одна незначна деталь-годинник, який, за словами дружини Володимира Остапчука, виступає символом швидкоплинності часу. Зараз в Україні війна триває вже більше 30 днів, тому для невеликого заспокоєння і появи посмішок на обличчях, можна "полазити" в спогадах з дитинства.

Нагадаємо, Міла Куніс в обтягуючій сукні засліпила планету на церемонії "Оскар-2022": не забула про рідну Україну

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Цибульська зізналася, про що мріє щоранку з закритими очима: "Як в дитинстві..."

Знай.ua писав, Наречена Розенка Олена-Крістіна допомогла дівчинці знайти сім'ю після втечі з-під Ірпеня: "Тепер своя зграя"