Вєрка Сердючка запалила під Rammstein і станцевала с Лукашенко, назвав "нашим президентом".

В TikTok з'явилося відео з минулих концертів Андрія Данилка, де він розважає президента Білорусі Олександра Лукашенка. Відео підписали: "Момент, коли б відео краще б не було".

Сердючка з Лукашенком. Фото: TikTok
Сердючка з Лукашенком. Фото: TikTok

Раніше Вєрка часто відвідувала і рф і білорусь з концертними програмами, де розважала цілі стадіони. На відео Вєрка каже:

"Привітаємо поплескаємо нашому президенту", після чого підходить до Лукашенка та починає танцювати разом з ним. "Рамштайн", - кричить Сердючка і танцює під запальну музику.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сердючка з Лукашенком. Фото: TikTok
Сердючка з Лукашенком. Фото: TikTok

В коментарях по різному поставилися до уривка відео, дехто піджартував: "Поплескайте, а він Вам покаже, як на Білорусь готувався наступ, повірте карти у нього з собою", Інший користувач продовжив відомий спіч Лукашенка, який став мемом в українській мережі: "і якщо за шість годин до операції не було б завдано превентивного удару по позиціях...."

Сердючка з Лукашенком. Фото: TikTok
Сердючка з Лукашенком. Фото: TikTok

@alexputeshestvenniki

♬ оригинальный звук - Машека

Після того, як росія здійснила бомбардування українських міст, та продовжує вести повномасштабну війну проти України, позиція Андрія Данилка змінилася. Він її не раз озвучував у ефірах. Андрій залишається в Києві, та підтримує українців. Також він звертався до білорусів, з закликом не воювати з українцями, нагадував про те, що ми дружні народи, та між нами не повинно бути ворожнечі.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко залишається в Києві попри війну, живучи з експідопічним на "X-фактор".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Данилко змінює хіт Вєрки Сердючки на "Євробаченні-2007" через війну в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що Вєрка Сердючка особисто готова розбирати рейки у війні проти росії.