Відомий український виконавець Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки заявив, що змінює слова у своєму хіті "Lasha Tumbai". Завдяки цій пісні у 2007 році Україна посіла друге місце на пісенному конкурсі "Євробачення".

Про це артист повідомив в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Так, стало відомо, що після того, як росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію України, Андрій Данилко вирішив змінити слова у своєму хіті "Lasha Tumbai". Тепер, замість слів "Lasha Tumbai" буде "Russia, Goodbye".

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Він пояснив, що раніше через цю пісню потрапив у скандал, бо росіяни чули у ній образливі для себе слова. Навіть його колега Філіп Кіркоров питав у нього, чи справді у композиції були слова "Russia, Goodbye".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

[quote author=""]"Для мене ця війна почалася ще у 2007 році. Тільки через те, що я представляв Україну на "Євробаченні" і обігнав гурт "Серебро", вони

Знаменитість повідомив, що незважаючи на непросту ситуацію в країні, залишається у Києві, у своїй квартирі на Хрещатику.

Нагадаємо, український дизайнер Андре Тан розповів, як не зламати психіку під час війни: "Плакати - це нормально"

Раніше Знай писав, Наталка Денисенко в Карпатській глибинці показала, в чому черпає силу: "Сильною, як ЗСУ і Маріупольці"

Також Знай повідомляв, український журналіст Вахтанг Кіпіані згадав про ганебний номер білорусів з КВН: "Дадуть великий концерт у Києві"