Українська співачка і зірка "Жжіночого кварталу" Віра Кекелія заспівала разом з подружкою для українців, щоб трохи відволікти і підтримати в цей важкий для всіх час. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" вирішила трохи відвернути українців від того, що відбувається в країні і заспівала з подружкою красиву українську пісню. Варто відзначити, що вони виконали її акапельно, без використання будь-яких музичних інструментів.

Віра Кекелія, фото з instagram
Віра Кекелія, фото з instagram

"Продовжуємо співати для вас;) Сьогодні звучить "КОХАНИЙ" Квітки Цісик! Сл. Петро Запотічний, Муз. Ігор Білозір. Слава Україні", - підписала публікацію зірка.

Шанувальникам виконання пісні дуже сподобалося.
"Спасибі вам від щирого серця за те, що піднімаєте настрій і зігріваєте душу своїм чудовим співом!!", "Дуже круто молодці люблю вас слава Україні Героям Слава"," Браво, талантище"," Дівчата ви неперевершені", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала, як її з дітьми прийняла Італія: покидала рідний дім зі сльозами на очах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також ми писали, Тіна Кароль показала жахи війни в Україні і передбачила велич після перемоги: "Що це за люди". Тіна Кароль поділилася правдоподібною думкою про те, що ж буде з Україною після війни.

Нагадаємо, Alyona Alyona наочно продемонструвала прірву між українцями і росіянами: "Борються з бойовими качками і чайками". Співачка показала, в чому різниця між українським народом і росіянами.