Популярна українська виконавиця, найскандальніша і епатажна артистка на українській естраді, відома, як "королева ночі" Оля Полякова розмістила відеозвернення в соціальній мережі. Вона поділилася своєю проблемою і звернулася до всіх своїх фанатів.

Відповідний пост Оля Полякова оприлюднила у своєму акаунті в Instagram у розділі Stories. Українська зірка дуже часто ділиться різноманітними знімками та відеофайлами в цьому розділі.

"Дорогі мої, я так розумію, що я потрапила в тіньовий бан, тому що я не можу виходити в прямий ефір, а у мене сьогодні перший день привітань волонтерів, медиків і воїнів ЗСУ – з днем народження", - звернулася Оля Полякова до української аудиторії.

Сторіс Олі Полякової
Сторіс Олі Полякової

Крім цього, скандальна українська зірка сказала про те, що вона має більш ніж 800 звернень з проханнями, щоб вона привітала українців, у яких сьогодні дні народження.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також Оля Полякова нагадала про те, що у неї є аккаунт в Фейскбук і попросила всіх шанувальників відправитися саме туди, так як у неї на даний момент немає можливості виходити в прямі ефіри в Instagram.

Сторіс Олі Полякової
Сторіс Олі Полякової

Якщо звернути увагу на вираз обличчя Олі Полякової, то можна зрозуміти, що вона досить сильно засмучена з приводу того, що вона не може виходити в прямий ефір в одній з найпопулярніших мереж світу.

Нагадаємо, що Потап закликав Путіна відправитися не церемонію Оскара за свою постійну брехню.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Подоляк розповів, які теми варто обговорити на переговорах з Росією.

Також портал "Знай" писав, що Леся Нікітюк заявила, що вона на даний момент в Україні.