Відома українська блогерка та авторка youtube-каналу "Ходят слухи" Раміна Есхакзай вирішила підняти питання стосовно мовної ситуації в Україні.
Відповідне відеозвернення популярна блогерка опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 350 тисяч осіб.
Раміна зазначила, що безперечно українці повинні говорити українською, однак це не має нав'язуватися, особливо політиками, які маніпулюють на цьому.

Раміна Есхакзай, скріншот
Раміна Есхакзай, скріншот

"Я не розумію, чому у вас виникло питання з приводу знання української мови. Я не розумію, чому ви йдете на ці маніпуляції, якими займалися політики. Ви знаєте, вони завжди маніпулюють тим, що болить. Вони хочуть урвати собі більше голосів тим, що викликають у людей емоції", - розповіла Раміна.

За словами блогерки зараз українці не повинні ділитися на тих, хто говорить українською, та тих, хто ні. Зараз як ніколи ми маємо об'єднатись. Раміна додала, що коли її називають поганою, і щось нав'язують, вона хоче зробити навпаки, це ж і стосується української мови.

"Я не хочу говорити українською мовою. В мене такий психотип, коли кажуть, що я погана, коли мене гноблять, я не стану краще. Якщо ви хочете, щоб люди змінилися, треба з ними добре спілкуватися і не насаджувати якісь свої бажання. А зробити так, щоби вони самі захотіли перейти на українську, або частково перейти. Це все треба робити з благими намірами", - підсумувала Есхакзай.

Нагадаємо, "а раптом він Чикатило?": Раміна Есхакзай з'ясувала, за яких чоловіків не варто виходити заміж - Козловського "пронесло"

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше Знай писав, колишня Козловського Раміна отримала підтримку Єфросиніної, висвітливши важливу проблему в Україні: "В голові не вкладається"

Також Знай повідомляв, Віталій Козловський втік з України в "рай на Землі" і звідти показав ідеальні біцепси: "В тероборону слабо?"