Нещодавно пройшла одна з найголовніших культурних подій світу - 94-та церемонія вручення премії "Оскар". На урочистий захід у театрі Долбі у Голлівуді зібралося чимало всесвітньо відомих зірок.

Премія "Оскар" для багатьох зіркових модниць це звісно ж майданчик, де можна продемонструвати свою ошатну вечірню сукню. Саме тому пропонуємо переглянути топ-5 найкращих цьогорічних образів.

Дакота Джонсон, фото з instagram
Дакота Джонсон, фото з instagram

На першому місці акторка Дакота Джонсон, яка обрала сукню у пудровому відтінку зі шлейфом. Її родзинкою стали невагомі пір'їнки, що додавали образу більшої легкості.

Каміла Мендес, фото з instagram
Каміла Мендес, фото з instagram

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Друге місце зайняла Каміла Мендес. Вона обрала сукню з декольте у сріблясту паєтку. Свій образ вона доповнила кольє та ніжними локонами.

Джада Пінкетт-Сміт, фото з instagram
Джада Пінкетт-Сміт, фото з instagram

На третьому місці - Джада Пінкетт-Сміт, яка з'явилася у сукні смарагдового кольору зі шлейфом. На четвертому місці акторка українського походження Міла Куніс, вона одягла сукню у ніжному рожевому відтінку.

Міла Куніс, фото з instagram
Міла Куніс, фото з instagram

П'яте місце зайняла співачка Ріта Ора, вона прийшла на церемонію "Оскар" у білій сукні з вишивкою.

Ріта Ора, фото з instagram
Ріта Ора, фото з instagram

Нагадаємо, Міла Куніс в обтягуючій сукні засліпила планету на церемонії "Оскар-2022": не забула про рідну Україну. Актриса поділилася теплими словами на підтримку народу України

Раніше Знай писав, Оскар-2022: чому фільм "CODA: дитина глухих батьків" визнано найкращим. Чому потрібно подивитись "Найкращий фільм" за версією премії "Оскар"

Також Знай повідомляв, Потап відправив путіна на вручення "Оскара" за професійну брехню: отримав ляпас від голлівудського актора. Потап в черговий раз розвеселив українців забавним роликом