Співачка Камалія, розповіла як намагалася достукатися до росіян, розповідаючи правду про війну, але зрозуміла, що там — стіна.

В ефірі "Зірковий шлях" Камалія розповіла про те, як боролася на інформаційному фронті з артистами та вже опустила руки.

"Я стукала до всіх — Кіркоров не реагує. Пугачова і Галкін — дуже велике дякую, від всього українського народу. Вони висказались в підтримку Україні, але залишили Росію поїхали до Ізраїлю. А решта, де всі? Мовчать. Я не бачила Ані Лорак, щоб вона щось сказала, я бачу що там просто стіна", - підкреслює Камалія.

"Я ввела одразу, ще в них не було заблокованих Instagram сторінок, TikTok, фейсбука... Я кричала до них, просто істериці, я говорила, намагалася, пробувала щось донести до них цю інформацію..."

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Камалія зізнається, що, на її думку, росіян ніби зазомбували при чому в повному смислі цього слова:

"Там просто — зомбі-апокаліпсис, там таке враження що вони всі зомбовані".

На запитання, як ви ставитеся до росіян, Камалія розповіла, що її тато, родом з Москви, але росіян ненавидить.

"Тато росіянин він народився у Москві, він їх ненавидить. Він живе в Україні. Для мене росіяни всі винні. Тому що вони боягузи, тому що вони виходять ой нас забирають катафалки, нас б'ють палками, саджають в автозаки. Ну так не виходьте 10 осіб, виходьте мільйонами", - радить росіянам співачка.

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" дав завдання кожному українцю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Kalush Orchestra виступить на "Евробаченні-2022, за який номер голосувати.

Також "Знай.ua" писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" підняла українцям дух.