Відомий український гуморист та актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач показав, як російські ракети і бомби знищують дитинство маленьких українців. Відповідним знімком Юрій Ткач поділився на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

На фото – російська ракета, яка впала на українську землю, просто на дитячий майданчик. На щастя, боєприпас не здетонував, але страшно уявити, що було б, якби та тому майданчику гуляли б діти. Після перемоги над окупантами Україні доведеться розміновувати ще безліч подібних місць – рашисти буквально засіяли нашу землю вибухонебезпечними предметами.

Скрін, Instagram Ткач
Скрін, Instagram Ткач

«Трішки почекайте, гниди!!! Наші діти вам теж дадуть відповідь!!! Ніхто, нічого, ніколи не забуде!!!», - написав під знімком гуморист.

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

«Їм це повернеться ще гірше, я впевнена, що Бог їх покарає за їхню спецоперацію по ,,визволенню"», «Хай Господь відплатить їм сторицею кожному москалю. Нічого святого», «Як же хочеться після нашої перемоги закрити кордони з рашею назавжди! 🇺🇦 Лякає думка, що знову побачимо на полицях маркетів товари "виготовлено в рф".🇺🇦 Національна українська доброта може зіграти злий жарт з нами знову. Не дай Боже», - пишуть в коментарях українці.

Нагадаємо, Юрій Ткач показав, як ДСНС мужньо знешкоджують 500-кілограмову бомбу: "Мають сталеві..."

Раніше Зай писав, дружина Анатолія Анатоліча ридає над втратою після авіаудару: з 12 людей вижив лише один. З усіх, хто перебував у будинку вцілів тільки чоловік та його кіт Марсик

Також Знай повідомляв, Kalush показав новий алфавіт для російських школярів: "Za дітей, які народяться за залізною завісою". Артист показав, які букви повинні вивчати в школах Росії.