Всесвітньо відомі музиканти об'єдналися, щоб допомогти українцям. і провели благодійний концерт зі збору коштів для України в Бірмінгемі.

29 березня в Бірмінгемі, у Великій Британії, відбувся благодійний концерт зі збору коштів для України. Збір фінансової допомоги пройшов у рамках шоу "Concert For Ukraine", на якому виступали відомі знаменитості.

Ед Ширан, фото: Instagram
Ед Ширан, фото: Instagram

Зокрема, в концерті взяли участь Ед Ширан, Каміла Кабельо та інші світові зірки. Крім цього, по відеозв'язку виступила Біллі Айліш. Всього вдалося зібрати 16 мільйонів доларів, які будуть спрямовані на допомогу для українських біженців. Цю суму вдалося зібрати не тільки за рахунок продажу восьми тисяч квитків (їх розкупили за півгодини), але і з пожертвувань телеглядачів і глядачів в YouTube.

Під час концерту всі говорили про Україну, багато зірок вийшли на сцену в наших національних кольорах. Ед Ширан виконав композицію Perfect, присвятивши її Україні.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, Instagram "Антитіла"
Скрін, Instagram "Антитіла"

Разом з тим, телеміст з українським гуртом» Антитіла " не відбувся, оскільки його учасники не лише музиканти, а й військові. Гуманітарний характер заходу не дозволив їм виступити. Але Тарас Тополя та інші члени групи зазначили, що не ображаються на організаторів.

Також ми писали, Тарас Тополя з "антитіл" розповів, яким буде життя українців після перемоги: "косити русню, що є сили". Музиканти гурту" Антитіла " Тарас Тополя та Сергій Усик вирішили підтримати в цей непростий час українських захисників, які обороняють Чернігів.