Відомий українськими артист Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, показав про що зараз найбільше мріють українці.

Цією інформацією Андрій Данилко поділився з шанувальниками на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 250 тисяч осіб.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Андрій Данилко з перших днів війни, як може підтримує українців у боротьбі з російськими окупантами. Цього разу він вирішив показати повідомлення, яке зараз мріють отримати всі українці. Це повідомлення стосувалося закінчення війни.

Скріншот допису Андрія Данилка
Скріншот допису Андрія Данилка

"Одного разу ми всі отримаємо таке повідомлення: Відбій війни! Просимо повертатися додому. Ворога знищено! Перемога! Слава Україні", - сказано у повідомленні.

Українці у коментарях підтвердили, що найбільше хочуть зараз отримати таке повідомлення, і нарешті повернутися до рідних домівок.

"Чекаємо та віримо, що скоро💪", "Дай Бог 🙏🇺🇦🌞", "Дай Боже", "Да буде ТАК!!! Обов'язково отримаємо✌🇺🇦❤🕊", "Слава Україні! Смерть ворогам!!", "Віримо, чекаємо! 🔥", - зазначили у коментарях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Андрій Данилко змінює хіт Вєрки Сердючки на "Євробаченні-2007" через війну в Україні: "Russia, Goodbye". Андрій Данилко змінює слова у своєму хіті "Lasha Tumbai"

Раніше Знай писав, Вєрка Сердючка танцювала з Лукашенком, називаючи його "нашим" президентом: "Поплескайте"

Також Знай повідомляв, Андрій Данилко залишається в Києві попри війну, живучи з експідопічним на "X-факторі": "У нас немає відчуття". Данилко розповів про воєнний Київ