Відомий український боксер Олександр Усик вирішив висловитися про свій наступний поєдинок. Проведе він його з британським спортсменом Ентоні Джошуа.

Боксер прийняв рішення покинути країну під час війни, хоч і сильно не хотів цього робити. Його вмовили це зробити друзі, адже в такий спосіб на їхню думку він зробить набагато більше для України.

"Я хотів залишитися і захищати Україну, але друзі переконали мене, що я зроблю для України більше, якщо буду боксувати, а не стріляти. Повністю зосередитися на тренуваннях важко, але молитви Богу допомагають. Щось інше мене зараз точно не цікавить - ні пояси, ні щось інше, крім допомоги Україні"-йдеться в повідомленні Олександра Усика.

Далі він зазначив, що докладе всі свої сил на тренуваннях, і потім зробить все, що в його силах, щоб підтримати своїх людей так само, як вони підтримували його весь цей час.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олександр Усик, Instagram
Олександр Усик, Instagram

Спортсмен вірить, що Україна незабаром переможе, і він зможе повернутися додому.

До слова, у боксера троє дітей, тому йому не потрібен спеціальний дозвіл на те, щоб залишати країну. Він це може зробити абсолютно спокійно, адже законом це не заборонено.

Олександр Усик. Фото: Instagram
Олександр Усик. Фото: Instagram
Олександр Усик. Фото: Instagram

До слова, як відомо, окупанти пробралися в будинок, де живе сім'я боксера, і там облаштувалися. Про це розповіла дружина Олександра Усика на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Катерина Усик, фото: Instagram
Катерина Усик, фото: Instagram

Нагадаємо, що збірна Польщі вийшла в ЧС-2022 і потужно підтримала Україну: Левандовскі з'явився у синьо-жовтій пов'язці

Раніше повідомлялося, що Еавел Зібров почав готуватися до перемоги України: не сумнівається ні на мить

Також, українські військові знищили сім танків окупантів і протитанкову гармату: оперативна інформація від Генштабу