Відомий український телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч поділився кадрами з Харкова після того, як в місто зайшли російські війська, і розповів чому окупнати взяли його під особливий приціл.

Про це Анатолій Анатоліч написав на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить 225 тисяч осіб.

Відомий телеведучий зазначив, що російська пропаганда розповідала з екранів телевізорів, що Харків їм дуже близький, адже так практичні всі говорять російською мовою. І до того ж він дуже близько до кордону з росією.

Скріншот поста Анатолія Анатоліча
Скріншот поста Анатолія Анатоліча

"Харків. У пропаганді на росТБ про Харків: такий близький росії. Такий російськомовний і такий рідний. Не те що цей Ваш Львів бендеровський. Харків інший. Він же майже в росії. Кілька десятків кілометрів від кордону. Там наші люди..... ",- зазначив Анатоліч.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Анатолій Анатоліч зазначив, що незважаючи на пропаганду в 2014 році росіянам не вдалося захопити Харків, тому що там люди показали, що це на 100% українське місто.

"В 2014 "русский мир" був посланий нах*й у Харкові. І ось ця темрява, ця орда, вирішила як маніяк-абьюзер, не діставайся ж ти нікому. І чи варто вам говорити про те що вони переконують росіян, що Харків, наш улюблений Харків бомблять українці. Тримайтеся, рідні", - підсумував він.

Нагадавши, Анатолій Анатоліч показав, як працює російська пропаганда: "Нам не можна говорити про " чл*н на лобі"

Раніше Знай писав, Анатолія Анатоліча звинуватили в тому, що він втік з України в такий важкий момент: "сховався за спідницю і дітей"

Також Знай повідомляв, "всі хочуть додому": ведучий каналу "Україна" Анатолій Анатоліч зізнався, куди вивіз дітей